Tent kaart

Of het nu gaat om aanbiedingen, aankondigingen, reclame of andere informatie, als je een goedkoop maar opvallend reclamemiddel zoekt dan is de tent kaart uitermate geschikt.

Snel en goedkoop uw balie voorzien van een leuke uiting met uw boodschap daarop? Bestel dan onze tent kaart met full color bedrukking naar eigen ontwerp. De tent kaart kan zeer snel geleverd worden!

In café’s en restaurants wordt de balie tent veelvuldig gebruikt als tafelkaart om reclame te maken voor een speciaal drankje of een nieuw product, bijvoorbeeld een zomerbiertje! Je kunt de tent kaart ook gebruiken als menukaart voor het weergeven van een dag- of weekmenu of een speciale aanbieding.

In de retail is de tent kaart ideaal voor de introductie van nieuwe producten of voor aanbiedingen. Bij kapperszaken en drogisterijen wordt de balie tent bijvoorbeeld veelvuldig ingezet op de balie of toonbank. In kleiner formaat wordt de tent kaart ook wel gebruikt voor naamkaartjes tijdens evenementen en bijeenkomsten.

Standaard formaat van de tent kaart is A5 formaat, staand of liggend. A6 formaat komt echter ook regelmatig voor bij deze baliedisplay en afwijkende formaten zijn op aanvraag ook mogelijk. De tent kaart wordt voorzien van rillijnen en een plakstrook (dubbelzijdig tape). Vouwen, plakken en de tent kaart zit in elkaar en kan neergezet worden.

We bedrukken de tent kaart full color en als materiaal gebruiken we 330 grams sulfaatkarton. Optioneel kunnen we de tentkaart voorzien van een laminaat, bijvoorbeeld glans of mat.

Scroll naar boven